10. Lovefest у Врњачкој Бањи

Спремите се за аудио-визуелну револуцију на „Фестивалу љубави“

Највеће рођенданско издање Heineken Lovefest-а почиње сутра 4. августа у Врњачкој Бањи, а десети фестивал љубави за који влада незапамћено интересовање биће одржан на четири музичке бине, на две локације у граду уз више од 80 извођача и трајаће до 6. августа.

Lovefest 2016

Удруженим снагама до револуције у музичкој индустрији

Као што је раније најављено, посетиоце на јубиларном издању Heineken Lovefest-а чека до сада невиђен на овим просторима аудио-визуелни спектакл. Специјално за десето издање фестивала највећа и најватренија музичка бина ће „оживети“, па ће тако публика осим у музици моћи да ужива и у посебној сценографији и визуелним ефектима, које је фестивал припремио у сарадњи са креативним тимом OHIlusions. Организатори нису штедели ни када је реч о звуку, а овог пута деценију постојања Ловефест слави уз озвучење нове генерације које ће премијерно бити постављено на Fire Stage-у.

Странци окупирали Врњачку Бању

Као и прошле године, и овог пута први у Врњачку Бању стигли су посетиоци из иностранстава који ће искористити прилику да пре почетка фестивала упознају град. Међу првима дошли су гости из Турске, Туниса, Македоније, Грчке и Италије. Неки од њих биће смештени у Lovefest кампу, док су многи свој боравак на Lovefest-у резервисали још почетком године.

Капије Lovefest-а отворене од 18 часова

Да подсетимо, капије Lovefest-а биће отворене сваког фестивалског дана од 18 часова, а програм почиње већ у 19 и траје до 7 ујутру. Пре ноћног музичког програма у врњачком парку, посетиоци ће имати прилику да од поднева до 18 часова уживају на дневним журкама на H2O Stage-у у оквиру градског олимпијског базена.

Lovefest на води сутра од поднева

Lovefest званично почиње сутра већ у 12 часова када ће на H2O Stage-у, на Олимпијском базену у Врњачкој Бањи, наступити млади домаћи ди-џејеви који ће загрејати посетиоце за оно што их чека у вечерњим сатима.

Sven Vath сутра отвара Фире Стаге

Прво фестивалско вече отвориће екипа са Cocoon етикете на челу са Sven Vath-ом. Уз њега ће наступити Ilario Alicante, Markus Fix и Daniel Stefanik, као и Влада Јањић, један од ди-џејева који је деведесетих створио домаћу електро сцену, коју и данас обликује својим великим музичким утицајем.

На Live Stage-у прве вечери наступиће Рамбо Амадеус, Партибрејкерси, Ритам Нереда, Самостални Референти, као и босански састав Зостер.

Комплетан програм фестивала:

Lovefest 2016

Куповина улазница на сајту Евентима

(24sata.rs, 3. август 2016.)